DEFINITIA LUI... EU

Sunt un amestec de bine si rau, de ceea ce imi doresc sa fiu si de ceea ce am fost, de iluzie si spulberare, de praf de stele si cer innorat..
Sunt ceea ce tu ai vrea sa fiu si ceea ce urasti cel mai tare, sunt o ploaie de vara si un dor ucigas, sunt un cub de gheata topit si o raza care topeste totul in calea ei..
Sunt ceea ce nu mi-as fi dorit sa fiu, sunt gandul tau negru si sarutul de miere pe care il doresti atat de mult.. si sunt sangele care ti-a curs din suflet..
Sunt picatura de otrava si stropul de amor pe care le vei savura intr-o zi.. sunt puritatea minciunii si focul din ea...
Sunt dulcele pacat si ispita durerii, sunt mana care te mangaie si te loveste, sunt dragostea pe care ti-am purtat-o odata...
Sunt vocea suava a marii care te alina si sufletul tacut care te-a iubit.. sunt intrebarea la care nu vei gasi raspuns si punctul ce a intarziat sa fie pus..
Sunt ceea ce stii ca sunt, ceea ce tu nu crezi ca sunt si ceea ce nu ti-ai dori sa fiu..
Sunt lumina si intunericul imbratisati, sunt stropul de luna cu acid, sunt contopirea dintre o lacrima de adult si un suflet de copil..
Sunt nisipul pe care l-ai calcat si voi fi timpul care te va lovi.. sunt pasiunea care iti va da aripi si adevarul care te va ucide..

Sunt esenta tare..

miercuri, 5 august 2009

De a lungul vremii am inteles cu adevarat ce inseamna pentru mine cuvantul "dragoste", un cuvant de care, uitasem ....Ce pacat ca multi dintre noi nu stim ce semnifica cu adevarat acest cuvant usor de rostit.
Nu ati observat cum multi din adolescenti zilelor noastre isi marturisesc dragostea, fara a sti macar cat de important este sa spui cuiva "Te iubesc"?
Pura senzatie de iubire se simte abia mai tarziu.Odata ajuns la maturitate, incepi sa constientizezi ca e banal sa spui cuiva "te iubesc", daca intradevar nu tii la el. Nu mai e asa de importanta iubirea "cand cresti mare". Dragostea, as spune eu e una din cele mai frumoase parti ale adolescentei. Mai tineti minte cum iubeati in trecut? Cum va atasati de prima persoana care va iesea in cale? Cum erati dornici sa-i impartasiti sentimentele? Cat de simplu buzele voastre rosteau un "te iubesc" grabit ...?

Lumea se schimba, si odata cu ea dispar si adevaratele bucurii ale vieti. Gandirea matura va impiedica sa mai visati, sa mai stati intinsi pe spate privind la nori imaginandu-va fel de fel de lucruri... Stresul cotidian de astazi, scoala, serviciul , etc ... toate aceste lucruri va fac sa uitati de partile frumoase ale vieti.
In cufarul cu lucruri "date uitari de demult" veti gasi cu siguranta DRAGOSTEA. Ea va asteapta si acum, e libera si mereu gata sa experimenteze noi incercari, noi dezamagiri, si de ce nu, o ultima iubire.
Poate ca ati uitat sa iubiti, sa dati atentie lucrurilor neinsemnate, dar fiti sigur ca dragostea nu a uitat de voi si cum spuneam va asteapta ... undeva...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu